Bynk – Snabba lån med bra villkor

Bynk är ett modernt och fräscht alternativ för dig som ska ansöka om privatlån. Hos Bynk kan du snabbt ansöka om privatlån med bra villkor och du har pengarna på ditt bankkonto inom en till två dagar. Bynk använder sig av modern teknik och har ett eget bedömningssystem, benämnt Bynkbetyg, som avgör om du blir beviljad lån och vilka villkor dom du får på ditt lån. Generellt har Bynk mycket bra villkor för dem som blir beviljade lån.

Betyg av läsare

Snittbetyg 4.5 / 5. Antal röster: 46

Bynk
BYNK – SNABBA LÅN MED BRA VILLKOR


Snabb ansökan via webben eller via en app

En låneansökan hos Bynk behandlas omgående och du har svar direkt efter det att du gjort din ansökan. Du gör enkelt din ansökan via Bynks webbplats eller via deras app. Du behöver endast skriva in ett par uppgifter som till exempel ditt personnummer, mobiltelefonnummer och din e-post samt svara på ett par korta frågor – därefter klickar du på knappen ”Ansök nu” och anger din BankID varefter din låneansökan omgående bedöms av Bynks egenutvecklade system.

Svar direkt

Bynk ligger i den absoluta framkanten när det gäller automatisering av låneansökningar. Med stöd av ett egenutvecklat system kan Bynk, utifrån endast dina personuppgifter och kreditupplysningar, snabbt bedöma din ansökan och göra en bedömning av dina möjligheter att betala tillbaka lånet. Du får därför omgående svar på din låneansökan hos Bynk.

Leder bedömningen till att Bynk kan låna ut pengar till dig, men inte med det belopp som du ansökt om, får du ett låneförslag på ett lägre belopp från Bynk. Detta förslag är gällande i trettio dagar och du bestämmer själv under denna tid om du vill acceptera förslaget.

Gratis ansökan

Det kostar inte något att göra en låneansökan hos Bynk. Det finns inte heller några dolda avgifter eller liknande som du behöver vara orolig för. Blir du beviljad ett lån hos Bynk måste du emellertid betala en startavgift om 398 kronor.

Du kan låna mellan 10 000 kronor och 300 000 kronor

Hos Bynk kan du låna mellan 10 000 kronor och 300 000 kronor och du kan ange en återbetalningstid på mellan ett och tolv år. Du anger själv enkelt på webbplatsen eller i appen hur mycket pengar som du vill låna och hur lång återbetalningstid som du vill ha.

Hypersnabb utbetalning

Blir du beviljad ett lån hos Bynk har du pengarna på ditt bankkonto inom en till två dagar. Att du kan få pengarna på ditt konto så snabbt beror på att du signerar låneavtalet med hjälp av BankID. Detta medför att Bynk inte behöver skicka dig papperskopior på låneavtalet som du måste underteckna innan pengarna kan betalas ut. Så snart du har signerat låneavtalet med BankID för Bynk över lånet till ditt bankkonto.

Vem kan låna pengar hos Bynk?

Bynk är en långivare som ställer relativt höga krav på den som ansöker om lån för att ansökan ska beviljas. Du måste vara mellan tjugo och sjuttio år och vara fast anställd, ha ett eget företag som varit aktivt i minst två år alternativt vara förtidspensionär eller pensionär. Därutöver måste du vara folkbokförd i Sverige och ha en deklarerad inkomst om lägst 10 000 kronor samtidigt som du inte får ha en skuld hos Kronofogdemyndigheten eller en betalningsanmärkning. Uppfyller du inte dessa krav kan du inte ansöka om lån hos Bynk.

Genomsnittskunden hos Bynk lånar ett belopp om ca 80 000 kronor, har en fast anställning, är 41 år och har en månadsinkomst om 34 000 kronor. Mer än hälften att de som beviljas lån av Bynk äger sin egen bostad och de flesta som lånar hos Bynk använder pengarna för att lösa lån som de har hos andra långivare.

En fantastisk kundservice

Bynk har lagt stor vikt vid att ha en trevlig och tillgänglig kundservice och det är något som de har lyckats mycket väl med. Deras kundservice är tillgänglig dygnet runt under alla årets dagar och du kan kontakta dem via e-post, Facebook Messenger eller per telefon.

Vilka typer av lån kan jag ansöka om hos Bynk?

Hos Bynk kan du endast ansöka om privatlån. Du kan till exempel inte ansöka om ett särskilt bostadslån eller ett billån där bostaden eller bilen utgör säkerhet för lånet. Emellertid kan du mycket väl ansöka om ett lån hos Bynk och använda de pengarna för att betala handpenningen avseende en bostad eller köpa en bil. När du ansöker om lån hos Bynk får du inte några frågor om vad du ska använda lånet till och du bestämmer helt själv vad du vill göra med pengarna.

Lånevillkor

Vilka villkor som du får när du beviljas ett lån hos Bynk beror på utfallet av den kreditbedömning som Bynk gör. Generellt gäller att de som beviljas lån av Bynk får bra villkor.

Bynk har dessutom ett par smarta och enkla lösningar, där du själv via Bynks app, kan göra olika ändringar avseende ditt lån. Som exempel kan nämnas att du själv kan ändra återbetalningstiden, begära upp till fyra betalningsfria månader varje år, göra extra amorteringar på ditt lån och till och med utöka lånet.

Det är inte någon tvekan att Bynk är en av de mer moderna och teknikorienterade långivarna på marknaden idag.

Vanliga frågor och svar

Här följer svaren på några av de vanligaste frågorna som vi får angående att låna pengar via Bynk.

Är Bynk en låneförmedlare?

Nej, Bynk är inte en låneförmedlare. Bynk är en långivare och när du ansöker om lån hos Bynk skickas inte din låneansökan vidare till olika banker och andra långivare. Bynk behåller själv din ansökan och det är Bynk som gör kreditbedömningen och avgör om din ansökan ska beviljas. Blir du beviljad ett lån är det av Bynk som du lånar pengarna.

Kostar det något att ansöka om lån hos Bynk?

Nej, det är helt gratis att ansöka om ett lån hos Bynk. Blir du beviljad ett lån måste du dock betala en startavgift om 398 kronor.

Hur mycket pengar kan jag låna?

Hos Bynk kan du låna mellan 10 000 kronor och 300 000 kronor och när du gör din ansökan kan du ange en återbetalningstid på mellan ett och tolv år.

Hur fort får jag mitt lån?

Bynk betalar ut lånet direkt efter det att du har meddelat att du accepterar låneförslaget. I de flesta fall har du pengarna på ditt bankkonto inom en till två dagar.

Vad får jag använda mitt lån till?

Ansöker du om ett privatlån hos Bynk kan du låna till vad du vill. Det är du som avgör hur du vill använda de pengar som du lånar. När du ansöker om lånet får du inte ens några frågor om vad du ska använda pengarna till. Ansöker du om ett bostadslån för att köpa en bostad måste pengarna emellertid användas till köpet av bostaden.

Har Bynk några särskilda krav för att jag ska kunna bevilja mig ett lån?

För att du ska kunna låna pengar hos Bynk krävs att du uppfyller samtliga krav:

1. Du måste vara mellan 20 och 70 år.
2. Du måste antingen ha en fast anställning eller driva ett eget företag sedan minst två eller vara pensionär alternativt förtidspensionär.
3. Du måste ha en deklarerad inkomst i Sverige om minst 10 000 kronor.
4. Du får inte ha en betalningsanmärkning.
5. Du får inte ha några skulder hos Kronofogdemyndigheten.

Är det svårt att få ett lån hos Bynk?

Det beror på din ekonomiska situation. Bynk måste vara säker på att du har möjlighet att betala tillbaka lånet. I annat fall kommer din låneansökan inte att beviljas. Har du en god och ordnad privatekonomi har du goda möjligheter att få lån med bra villkor hos Bynk.

Gör Bynk en kreditprövning när jag ansöker om ett lån?

Ja, Bynk gör en noggrann kreditprövning av dig när du ansöker om lån. Förutom den information som du lämnar begär de in ytterligare information från två olika kreditupplysningsföretag. Utifrån denna information gör Bynk en helhetsbedömning av din kreditvärdighet. Bynk måste känna sig säker på att du har tillräckliga möjligheter att kunna betala tillbaka lånet, annars kommer lånet inte att beviljas.

Kan jag få lån hon Bynk även om jag har en betalningsanmärkning eller en skuld hos Kronofogdemyndigheten?

Nej, du kan inte få ett lån hos Bynk om du har en skuld hos Kronofogdemyndigheten eller om du har en betalningsanmärkning.

Kan jag kontakta Bynk per telefon när jag ska ansöka om lån?

Ja, du kan kontakta Bynk per telefon om du har några frågor. Det gäller såväl om du har frågor innan du ska låna pengar som efter det att du har beviljats ett lån. Själva ansökan om lånet måste du emellertid göra via Bynks webbplats eller via Bynks app. Det är inte möjligt att göra själva låneansökan hos Bynk per telefon.

ekonomitips.nu