Allmänna villkor

Allmänna villkor är till för att förtydliga vår roll och vad Ekonomitips.nu.gör med dina uppgifter. Vi har några allmänna villkor som du accepterar genom att besöka och surfa runt på vår hemsida som du kan läsa mer om nedan.

§1 Personuppgifter

Alla våra besökare på Ekonomitips.nu bör vara över 18 år och inget annat. Ekonomitips.nu hanterar inte några ansökningar från besökare eller kunder och inga personuppgifter lagras på webbplatsen. Ekonomitips.nu är endast en jämförelsetjänst som förmedlar besökare till olika företag och alla ansökningar hanteras av de banker och jämförelsetjänster vi hänvisar till.

§2 Ansvar

Ekonomitips.nu kan ej ansvara över avtal, skador eller andra konflikter som sker mellan dig och bank eller jämförelsetjänst. Ersättning kan aldrig krävas av Ekonomitips.nu och vi kan ej heller ses som delaktig i eventuella tvister. Ekonomitips.nu kan inte garantera eller ansvara över att den information som står på vår hemsida eller bankens hemsida är 100% korrekt. För att se de allmänna villkoren som gäller för respektive lån alternativ eller investeringsfond vänligen besök respektive företags hemsida för mer information.

ekonomitips.nu