Zmarta – Låna snabbt och enkelt

Zmarta är en oberoende jämförelsesajt och låneförmedlare som gör det enklare och billigare för såväl privatpersoner som företag att ansöka om lån. Via Zmartas webbplats kan du snabbt och enkelt jämföra lånevillkoren mellan olika långivare. Därefter kan du lika snabbt och enkelt ansöka om lån hos mer än 30 banker och andra långivare. Du får svar på dina låneansökningar senast inom 24 timmar och blir du beviljad lån har du som regel pengarna på ditt konto inom 3-5 dagar.

Betyg av läsare

Snittbetyg 4.9 / 5. Antal röster: 18

Populärt val!

4,7 på Trustpilot

Lån upp till 600.000

Zmarta

4,7 på Trustpilot

Lån upp till 600.000

  • Erbjudande från 35 långivare
  • Du får en ränta på 2,95% – 29,95%
  • Inkomstkrav på 8 333 kr/mån
Zmarta
  • Erbjudande från 35 långivare
  • Du får en ränta på 2,95% – 29,95%
  • Inkomstkrav på 8 333 kr/mån

4,7 på Trustpilot

Lån upp till 600.000

Zmarta
Zmarta långivare
ZMARTA – LÅNA SNABBT OCH ENKELT (2022)

Betyg av läsare

Snittbetyg 4.9 / 5. Antal röster: 18


Snabb och superenkel ansökan

Att låna via Zmarta är supenkelt och du gör din ansökan via Zmartas webbplats. Det tar endast ett par minuter, och det enda som du behöver fylla i är dina personuppgifter, din e-post och ditt mobiltelefonnummer. Därefter svarar du på ett antal enkla frågor och anger hur mycket pengar som du vill låna och under hur lång tid som du vill betala tillbaka lånet – därefter är det klart! Det enda du behöver göra är att trycka på knappen så ser Zmarta till att din låneansökan omgående skickas iväg till deras olika samarbetspartners vilka består av mer än 30 banker, kreditinstitut och andra långivare. Det kan inte bli mycket enklare!

Blixtsnabbt svar – max 24 timmar innan du har dina låneförslag

När du har skickat in din ansökan via Zmarta kan du luta dig tillbaka i din soffa och vänta. Senast inom 24 timmar återkommer långivarna med besked till dig, och av de långivare som är beredda att låna ut pengar till dig får du ett komplett låneförslag. Du kan därefter gå igenom de olika förslagen i lugn och ro för att välja just det lånealternativ som du tycker är bäst.

Det är helt gratis

Det är helt gratis när du gör din ansökan hos Zmarta. Du behöver inte oroa dig för några dolda avgifter eller liknande när du ansöker om lån via Zmarta. Inte ens om du accepterar ett låneförslag som du fått via Zmarta behöver du betala något till Zmarta. Att vara kund och använda sig av Zmartas tjänser är helt kostnadsfritt.

Du kan låna mellan 5 000 kronor och 600 000 kronor

Du bestämmer själv hur mycket pengar som du vill låna när du ansöker om lån via Zmarta. Ansöker du om ett privatlån kan du välja ett lånebelopp på mellan 5 000 kronor och 600 000 kronor. Du anger själv återbetalningstiden i samband med att du gör din låneansökan och du kan välja att betala tillbaka lånet under en tidsperiod på mellan ett år och tjugo år. En smidig funktion på Zmartas webbplats är att du direkt kan se hur mycket du ska betala varje månad när du väljer din återbetalningstid.

Snabb utbetalning

När du accepterat ett låneförslag får du pengarna inom kort därefter. Hur snabbt som utbetalningen sker beror på vilken långivare som du har valt. Har du valt en långivare som accepterar att du undertecknar låneavtalet med BankID går det som regel snabbare men vanligtvis har du pengarna på ditt bankkonto mellan tre och fem dagar från det att du har undertecknat låneavtalet.

Låna pengar även om du har betalningsanmärkning

Har du en betalningsanmärkning kan det ofta vara svårt att få ett lån. Hos Zmarta är det emellertid möjligt även för dig som har en betalningsanmärkning att kunna ansöka om lån. Flera av Zmartas samarbetspartners accepterar låntagare med en betalningsanmärkning.

Bostadslån med Zmarta

Zmarta erbjuder särskilda lösningar för dig som ska ansöka om lån till en bostad. Via Zmarta kan du jämföra olika bolånegivare och deras villkor. Ska du köpa en bostad i form av en bostadsrätt eller fastighet kan du via Zmarta ansöka om lån upp till motsvarande 85 procent av köpeskillingen. Det tar dessutom endast ett par minuter att såväl jämföra olika villkor som att ansöka om bostadslån. Zmarta gör det även möjligt för dig som redan äger en bostad men som vill utöka dina lån på bostaden. Detta är vanligt förekommande när bostaden har ökat i värde eller när man har amorterat av en del av befintliga lån och det finns ett övervärde i bostaden. När du lånar pengar till en bostad via Zmarta gäller inte den lånegränsen om 600 000 kronor vilken gäller för privatlån. Vid bostadslån kan du låna betydligt högre belopp än så. Hur mycket som du kan låna beror bland annat på bostadens värde och hur mycket pengar du själv kan bidra med till köpeskillingen för bostaden.

Billån med Zmarta

Ska du köpa en bil och behöver låna pengar är Zmarta ett utmärkt val. Du kan använda dig av Zmartas privatlån för att köpa din bil vilket innebär att du inte ens behöver ställa bilen som säkerhet för lånet. Har du ansökt om billån med bilen som säkerhet hos någon annan men behöver låna pengar till handpenningen för bilen, kan du ansöka om lån för endast handpenningen via Zmarta.

Företagslån med Zmarta

Zmarta har särskilda lösningar för företagare vilka vill ansöka om lån. Det har inte någon betydelse om företaget är en enskild firma, ett aktiebolag, ett handelsbolag eller någon annan form av juridisk person – samtliga företagsformer kan ansöka om företagslån via Zmarta. Ett företag kan ansöka om lån på mellan 10 000 kronor och 5 000 000 kronor och med en återbetalningstid på upp till fem år.

Vanliga frågor och svar

Här följer svaren på några av de vanligaste frågorna som vi får angående att låna pengar via Zmarta.

Lånar jag pengarna av Zmarta när jag ansöker om lån via Zmarta?

Nej, det gör du inte. Zmarta lånar aldrig ut några pengar. Zmarta är en låneförmedlare och inte en långivare. Vad Zmarta gör är att underlätta för dig att ansöka om lån och Zmarta skickar din låneansökan till sina samarbetspartners vilka utgörs av flera än trettio olika banker och långivare. De låneförslag som du får kommer från dessa samarbetspartners. Det innebär att när du accepterar ett låneförslag ingår du ett avtal med den bank eller långivare som skickat dig låneförslaget.

Kostar det mig verkligen inte något när jag använder mig av Zmarta för att söka om lån?

Zmarta är helt gratis för dig som ansöker om lån. Du behöver aldrig betala något till Zmarta när du använder dig av Zmartas tjänster för att ansöka om lån. Hos Zmarta finns inte några avgifter eller liknande som du behöver oroa dig för.

Hur mycket pengar kan jag låna via Zmarta?

När du ansöker om privatlån eller billån kan du låna upp till 600 000 kronor via Zmarta och det lägsta belopp som du kan låna är 5 000 kronor. Ansöker du om ett bostadslån kan du låna betydligt högre belopp. Hur mycket pengar som du kan låna när du ska köpa en bostad beror på bostadens pris och hur mycket du själv kan betala.

Går det snabbt att låna pengar via Zmarta?

Ja, det går mycket snabbt att låna pengar via Zmarta. Själva låneansökan gör du på ett par minuter och du har svar från långivarna senast inom 24 timmar från det att du gjorde din ansökan. Dessutom får du svar från vissa långivare efter några minuter. Blir du beviljad ett lån har du pengarna på ditt bankkonto som regel mellan tre och fem dagar från det att du undertecknade låneavtalet.

Vad kan jag låna till?

Ansöker du om ett privatlån hos Zmarta kan du låna till vad du vill. Det är du som avgör hur du vill använda de pengar som du lånar. När du ansöker om lånet får du inte ens några frågor om vad du ska använda pengarna till. Ansöker du om ett bostadslån för att köpa en bostad måste pengarna emellertid användas till köpet av bostaden.

Finns det några särskilda krav för att jag ska kunna ansöka om privatlån via Zmarta?

Det finns ett par enkla grundkrav. Som utgångspunkt gäller att du måste ha fyllt 18 år och ha en årsinkomst om minst 100 000 kronor samtidigt som du inte får ha några obetalda skulder hos Kronofogdemyndigheten. Bortsett från detta finns inte några särskilda krav.

Är jag garanterad att få ett lån när jag ansöker via Zmarta?

Nej, Zmarta kan inte garantera att du blir beviljad ett lån. Zmarta skickar vidare din ansökan till ett stort antal banker och andra långivare och det är de som själva, och var för sig, avgör om de vill bevilja din låneansökan.

Gör Zmarta en kreditupplysning när jag ansöker om lån?

Ja, Zmarta gör en kreditupplysning när du ansöker om lån via Zmarta. Men även om din låneansökan skickas vidare till 30 banker och andra långivare registreras endast en kreditupplysning, vilket är något som gynnar din kreditvärdighet.

Kan jag ansöka om lån via Zmarta om jag har en betalningsanmärkning eller en skuld hos Kronofogdemyndigheten?

Har du en betalningsanmärkning kan du ändå ansöka om lån via Zmarta eftersom Zmarta har samarbetspartners vilka ger lån till privatpersoner även om de har en betalningsanmärkning. Har du en skuld hos Kronofogdemyndigheten kan du emellertid inte ansöka om lån via Zmarta.

ekonomitips.nu