Lendify

Oavsett om du är ute efter att låna eller spara förtjänar du bättre – och svaret är Lendify. Med Lendify:s tjänst är makten hos dig och inte banken. Det innebär att resultatet är lägre ränta för dig som önskar låna pengar, och bättre avkastning för dig som ämnar att spara.

Lendifys omdöme talar sitt tydliga språk med Sveriges nöjdaste kunder två år i rad!

Betyg av läsare

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Lendify omdöme

Lendify:s omdömen talar sitt tydliga språk – tjänsten är uppskattad. Exempel på detta är deras höga betyg hos Trustpilot.

lendify omdöme 2021
Lendify har otroligt höga betyg från privatpersoner 2022

Vad tycker Lendifys kunder?

Här kommer ett axplock på hur ett par privatpersoner upplever tjänsten:

Effektiv handläggning

Administrationen fungerar väl, både digitalt och vid personlig kontakt. Trevligt, kreativt inslag med ränterabatt som uppmuntran att sköta mitt lån utan dröjsmål.

Snabbt enkelt och tydligt

Snabbt enkelt och bra hjälp av handläggaren på Lendify.

Lendify bästa långivaren

Lendify är den absolut bästa lånegivare man kan tänka sig enligt mig. De är lösningsfokuserade, kundvänliga och trevliga överlag att ha att göra med.

Hur fungerar Lendify?

Du kan både låna och spara pengar genom Lendify – och fördelarna är många. Här skiljer man sig alltså mot de mer traditionella bankerna, och deras affärsidé är att gynna dig som privatperson genom betydligt lägre räntor och avgifter.

Låna genom Lendify

Lendify erbjuder privatlån med låg ränta tack vare låga kostnader. Utöver det har dom ett unikt lojalitetsprogram – Lendify Rewards. När du är en skötsam kund och betalar i tid samlar du poäng. Med dessa poäng kan du sänka din ränta på ditt lån ytterligare, med andra ord får du lägre och lägre ränta i takt med att du betalar av lånet – smart va?

Genom att utesluta banken och koppla ihop privatpersoner som vill låna med andra som vill investera skapas utrymme för lägre räntor och kostnader. Modellen är även känd som delningsekonomi (peer to peer) och andra liknande tjänster är exempelvis Airbnb.

Spara hos Lendify

När du sparar genom Lendify använder du bankernas egen affärsmodell. Du placerar ditt kapital i lån till kreditvärdiga låntagare – du får tillbaka pengar varje månad, plus ränta.

Vanliga Frågor

Vad händer om lendify går i konkurs?

Om något skulle hända Lendify finns skuldebreven kvar och administrationen övertas av Lowell. Skuldebreven dokumenteras elektroniskt av Lendify AB och följs upp av externa kontrollfunktioner. Dina likvida medel är helt separerade från Lendifys egna tillgångar på ett klientmedelskonto.

Hur fungerar lendify?

Lendifys spar- och lån tjänster är enkla och förmånliga för dig som privatperson. Du lånar pengar från privatpersoner till förmånliga ränta och låga avgifter eftersom man kan utesluta banken. Och du sparar (investerar) pengar genom att låna ut pengar till privatpersoner som är kreditvänliga.

Är lendify en bluff?

Lendify är inte en bluff utan en etablerad aktör på marknaden.

Varför har tjänsten så bra omdöme?

Lendify har Sveriges nöjdaste privatlånekunder enligt SKI 2020. Anledningen är deras användarvänliga tjänst och verktyg, låg ränta i kombination med låga avgifter samt deras lojalitetsprogram ”Lendify Rewards”. Även möjligheten att investera (spara) genom Lendify har en god och säker avkastning.

Hur skiljer sig lendify jämfört med lån hos banker?

Lendify kopplar ihop personer som vill investera/spara med andra som vill låna pengar. Med andra ord kan man utesluta kostnader som tillkommer när du lånar från en traditionell bank.

ekonomitips.nu