Hitta rätt produkt och rätt pris

Att handla online har aldrig varit enklare. Och med en rådande pandemi handlar fler svenskar än någonsin på nätet. Vi tittar här närmare på hur du kan hitta det lägsta priset samt hjälp med att köpa modellen eller märket som är bäst för just dig. Ekonomitips.nu tipsar!

Går du in i en fysisk butik kommer du förhoppningsvis mötas av en anställd som kan svara på dina frågor och guida dig rätt. När du handlar online är detta bemötande inte alltid en självklarhet. Du kanske är sugen på att köpa en ny TV och går in på en av de större sajterna och börjar leta efter en modell som möter dina önskemål och som ligger rätt i pris. Visst, många e-handlare har diverse filter och uttömmande produktbeskrivningar. Men det är ganska sällan de gör produktjämförelser eller guider kring vad du bör tänka på om du funderar på en ny TV. Det finns dock andra sajter som kan hjälpa dig med just detta.

Hitta rätt produkt och rätt pris
Tänk på detta för att hitta rätt produkt och rätt pris 2021

Bäst i test

Numera finns det mängder av sajter som testar mängder av produkter för att underlätta för dig som konsument. Den kanske mest kända är Råd & Rön men det finns gott om alternativ. Det är egentligen bara att “googla” på den produkt du är intresserad av och lägga till “bäst i test”. Exempelvis “löpband bäst i test” och du kommer kunna läsa igenom diverse guider och tester och förhoppningsvis hitta något som passar dig.

Glöm inte att jämföra pris

När du väl hittat rätt produkt kan det definitivt vara värt att göra en prisjämförelse. Att jämföra priser har aldrig varit enklare och sajter som Prisjakt och Pricerunner ger dig snabbt alternativ på sajter och förhoppningsvis kommer du hitta en bra deal. Glöm inte att kontrollera fraktkostnader och butikens returpolicy ifall du ångrar ditt köp.

Avsluta med en rabatt

Bäst pris på en jämförelsesajt behöver inte alltid vara den bästa dealen. Många ehandlare har diverse samarbeten som potentiellt kan ge dig en extra rabatt på häcksaxen, kaffemaskinen eller vad det nu är du planerar att köpa. Så om du har tid tycker vi att du alltid ska ta ett par minuter och kolla runt om det finns några tillgängliga rabattkoder.

Lycka till!

Betyg av läsare

Snittbetyg 4.8 / 5. Antal röster: 4

2 svar på ”Hitta rätt produkt och rätt pris”

 1. Lite frustrerande med alla dessa rabattsajter vars koder inte funkar. Rekommenderar Benify om du har möjlighet. Bra rabatter och koder som alltid fungerar.

  Svara
  • Hej Tobias!

   Tack för tipset, faktum är att vi inom kort kommer släppa ett större samarbete med just Benify med unika rabattkoder!

   Svara

Lämna en kommentar

ekonomitips.nu